Helgen !!

I fredags träffade jag mammorna + bebisar samt deras stora barn :) Vi lunchade på Mc Donald´s så dom stora barnen kunde springa runt och leka i lekrummet. Vi tog typ upp halva stället kändes de som :) Sen tittade vi lite i affärerna. På kvällen blev vi bort bjudna på middag hemma hos Sara, Kalle och lilla Edvin. Var riktigt trevligt och mycket god mat :) Åh lilla Edvin var så liten och söööt! Man har glömt bort att dom är sådär små ;)

I lördags tog vi en promenad bort till Ica Maxi och skopunkten sen tog vi bussen ner till stan. När vi kom hem så kom Mickes föräldrar hit så åkte vi till Willys för att handla till maten och fylla på blöj förådet! Sen åkte vi hit och åt god mat, tittade på melodifestivalen sen spelade vi spel (kampen mellan kvinna och man)! En riktigt trevligt kväll.

Idag så åt vi en brak frukost och Noel har fått myst med sin farmor och farfar hela morgonen :) Sen badade vi Noel, fixade iordning oss sen åkte vi på kalas! Mindy blev hela 2 år idag, GRATTIS Mindy!! Nu är vi hemma och ligger och tittar på the walking dead. Blir en riktigt seg söndag som tillbringas i soffan med massa mys och onyttigheter :)

Imorgon ska jag och Noel vara med mamma. Vi ska hämta ut ett paket, två stycken väggtexter som jag vunnit på tradera :)


Noel i lördags, dregglar som vanligt ;)

Ha en mysig söndag, hörs imorgon!




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback