Eftermiddagspyssel

 

Vi fick ett litet ryck och målade Noel´s bord och stolar! Innan var dom hel vita men nu blev det ringar med olika färger och en stor svart stjärna på stolarna. Blev riktigt bra om jag själv får säga det :) Alltid roligt att göra om något och nu fick det bli en massa färg. Jag tycker det är fint med färg i ett barnrum! Blev det fint?

Först tänkte jag att vi skulle måla antingen någon bil eller något liknande men sen kom vi på att det är onödigt för vi vill ha ett till barn inom en snar framtid och att behöva måla om dom om det blir en tjej kändes onödigt så det här passar till både tjej och kille! Man får tänka lite framåt ibland :)

Snart blir det Gossip Girl, Fenomen finalen och sen Big Brother. Till det ska vi unna oss choklad pudding, mums! Nu ligger Noel i sin säng och håller på att somna. Imorgon ska vi ner till stan en snabbis och titta efter bikini underdel till Ann-Sofie annars har vi inget planerat, återstår och se vad vi hittar på! Hoppas på fint väder så kanske det blir en promenad.




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback