Torsdag!


Idag är det torsdag och snart helg. Härligt! Idag blir vi bara hemma och myser. Vi startade dagen med att ligga och mysa länge i sängen, mysigt när man vet att man inte ska upp till något. Noel är så gosig på morgonen :) Nu springer Noel runt i gåstolen efter att ha ätit lunch, idag blev det kyckling och rotgrönsaker.

Noel har blivit en liten klätterapa, vägrar att sitta eller ligga stil. Ibland undrar man vad han får all energi ifrån. Nu är det inte lätt att natta Noel längre, vi får gå in flera gånger och lägga honom ner för han står i krypställning i sängen och tittar efter oss. Men tillslut när han är så trött så somnar han och det kan vara hur som helst som att han bara deckar ihop ;)

Imorse var han en piggelin redan tjugo i fem lagom till Micke ska upp. Hörde att han låg och snackade så titta och fick syn på detta, hehe!


Busfrö som inte ville sova när pappa skulle upp :)

Idag så har Noel sina fina kläder som han fick av sin moster, dom är jätte fina!



Precis när jag tog kort så kom Casper gående bredvid så Noel ville klappa honom lite, hehe! Casper gillar verkligen och bli klappad så när Noel är på golvet kan han sätta sig bredvid bara för att Noel ska klappa (slå, nypa och dreggla). Man får hålla koll för man vet aldrig vad en katt kan göra men än sålänge är dom lugna. Casper sitter och jamar för att han vill ha mer uppmärksamhet medans Eco sitter på avstånd och tittar och är nyfiken!

Igår var jag och Noel en sväng och träffade Linda och Tindra. Blev lunch på Mc Donald´s och en glass i solen vid maren! Vi ska troligtvis åka till sthlm nästa vecka och det ser jag fram emot :) Roligt att åka någon annanstans än här i tråkiga södertälje!

Ne nu ska jag leka lite med Noel innan han ska sova lunch. Ciao!



Sötis han är!

Kanske dags att sänka spjälsängen om han börjar bli en klätterapa? :O Man får passa så han inte ramlar ur den...



Puss o kraaam till er!

2011-06-16 // 12:46:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback