Berget


Idag har vi hängt på berget med mammorna från mammagruppen! Vi höll oss i skuggan för det var tokvarmt och det var så skönt att svalkande i skuggan :) Det känns som om vi har kännt varandra länge för vi kan prata om mycket utan att känna att det är konstigt! Gillar dessa mammor och deras små godingar är bara för söta :) Tog lite kort idag men vågar inte lägga upp måste ju fråga om lov först :)

Imorgon blir det ut och käka på Barolo med dom andra mammorna som jag känt sen innan, ska bli riktigt nice :) Är redan hungrig och sjukt sugen på plankstek och cider :) Hehe!

Nu väntar vi på att Micke ska komma hem så vi kan börja grilla är hungrig. Har förberett maten redan! Idag ska vi äta grillspett, grillad majskolv, klyftpotatis, sallad och tzatxiki as gott :) Och sen färsk baguett till det! Mumma :)

Noel känns så stor helt plötslig, han blir ju snart 7 månader och det har hänt så mycket det senaste tiden! Han står i krypställning och gungar, han kan sitta själv, äter burkmat till frukost, lunch och middag sen välling och ersättning. Vi ska snart sluta helt med ersättningen men trappar ner då han blir hård i magen och jätte gasig av bara välling. Men snart så! Han har sovit hela nätter två dagar i rad, men det är nog bara något engångs för jag vågar inte tro att det kommer bli en vana :P Men det är inte alltid han får burkmat det beror på vad vi gör men så mycket vi kan får han frukost, lunch och middag. Men till frukost blir det självklart gröt :)

 




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback