Tallinn och landet !!

God kväll!

Igår kom vi hem från landet där vi har varit över helgen och innan det så har vi varit i Tallinn.
I måndags åkte jag, Micke, Mamma, Ubbe, Moster och Annete (stavas?) till Tallinn. Blev båten dit så vi åt god middagbuffé, kollade på showen, lyssnade på kareoken och sen somnade jag medans dom andra dansade vidare upp på discot. På morgonen efter var vi framme i Tallinn där vi lämnade väskorna på hotellet för vi fick inte checka in direkt så då passade vi på att gå i stan där. Vi tog en kall (jag en Cola) i gamla stan sen gick vi vidare till ett köpcentrum, hittade tyvärr ingenting utom en t-shirt till Micke. Sen gick vi tillbaka till hotellet och checkade in och satte på oss badkläderna för att gå ner till poolerna där vi låg i bubbelpoolen med en drink i handen och njöt. Där låg vi ett bra tag sen gick vi upp på våra rum och fixade oss för att gå in mot stan för att äta mat. Det var ingen höjdar mat så vi gick till donken efter så Micke åt hamburgare och vi andra tog en glass, haha! Sen gick vi tillbaka till hotellet där vi satt i lobbyn en stund innan det blev sängen. Dagen efter så tog dom andra ett bad medans jag sov, haha orkade verkligen inte bada var helt slut. Sen fixade vi oss checkade ut och gick och köpte massa sprit och åt lunch innan vi gick på båten. Där åt vi god mat och satt och snackade skit och lyssnade på kareoken blev en tidig kväll för alla och dagen efter var vi i stockholm redan vid tio på morgonen.

                            

Då blev det hem pussa på katterna iväg på middag hos Ann-Sofies föräldrar där Marlene från göteborg var och hälsade på så vi passade på att träffa henne och gratta henne som fyllde år nu i helgen. Sen kom Philip och sov hos oss.
Morgonen efter (alltså fredag) så tog vi tåget till Kristinehamn där Ann-Sofie hämtade upp oss tre och katterna för att åka till landet (som ligger där i närheten) där Pappa och Alex oxå var. Så där spenderade vi hela helgen, var mycket trevligt men tråkigt att vädret inte var det bästa. På fredag kvällen blev det fotboll och grillning med folken där i "byn" sen lördag blev det grillkväll hos grannarn Leif och Pyret där vi även spelade kubb. Var även inne i Kristinehamn och shoppade lite på dagen. På söndagen kom Niklas (Ann-Sofies bror) och barnen så vi hann träffa dom innan vi tog tåget tillbaka hem. Jag säger bara borta bra men HEMMA BÄST :)


                    

Idag har jag träffat min fina vän Bella och hennes söta Mindy. Blev först en frukost/lunch på stan så tittade vi runt lite sen hade vi så tråkigt så vi åkte till Skärholmen och Ikea :)

Så har våran vecka sätt ut , skönt att man har två veckor kvar på semestern!



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback